Huawei P40 Lite E și Samsung GALAXY A40 sunt smartphone-urile pe care Telekom le aduce la portare cu plata în rate.

În perioada 6 aprilie – 17 mai 2020, Mobil 6 este disponibil cu reducere de 50% pe primele 12 luni – 3 euro / aprox. 15 lei. Sunt incluse minute și SMS-uri naționale nelimitate + internet nelimitat în 4G*. Aș spune că la prima vedere sunt costuri atractive (aprox. 15 lei pe primele 12 luni, aprox. 29 lei pe ultimele 12 luni din contract).

*Pe site-ul Telekom se specifică 2 GB ca trafic inclus + bonus Net Nelimitat la viteze 4G. În ce privește beneficiile în roaming sunt 100 de minute în spațiul SEE și Zona 1 (pentru trafic de date trebuie plătit separat, așa cum se întâmplă și la Digi Mobil).

Ce trebuie știut despre bonusul Net Nelimitat de la Telekom?

  • Telekom are dreptul să suspende serviciile și să retragă bonusul dacă au suspiciuni în ce privește realizarea unui trafic artificial sau a unui volum mare de trafic într-o perioadă scurtă de timp;
  • traficul de streaming video are o limită de 1.5 Mbps / 480p.

Huawei P40 Lite E – telefonul entry-level lansat de compania chineză în 2020;

Huawei P40 Lite E este scos în față în oferta de portare: 9 euro în primele 12 luni și 12 euro în ultimele 12 luni din contract (6 euro = rata lunară și 3 euro, respectiv 6 euro = abonamentul Mobil 6).

9 x 12 + 12 x 12 =  252 euro după 2 ani, prețul telefonului în momentul de față este de 799 lei. Rezultă că pentru serviciile Telekom se plătesc 17.33 lei / lună.

Samsung Galaxy A40

Samsung GALAXY A40 – unul dintre cele mai vândute smartphone-uri ale

gigantului sud-coreean pe plan local;

Samsung GALAXY A40 = 10 euro în primele 12 luni și 13 euro în ultimele 12 luni ale contractului.

10 x 12 + 13 x 12 = 276 euro, iar prețul actual afișat în dreptul lui GALAXY A40 este de 849 lei.

Declarație oficială:

Traversăm o perioadă cu provocări fără precedent, care ne determină să experimentăm noi modalități de interacțiune și comunicare. Tehnologia, pe lângă faptul că a transformat într-o manieră semnificativă evoluția societății, are acum menirea de a ne aduce mai aproape de cei dragi. Prin noile oferte comerciale, dorim să oferim și mai multe beneficii clienților noștri, fie că vorbim de mai mult conținut TV de calitate pentru părinți și educativ pentru cei mici, accesibil acum din smartphone direct pe televizor, abonamentul mobil cu o reducere semnificativă sau de telefoane la prețuri avantajoase”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.