Telefoane Mobile

Huawei pregătește un smartphone cu adevărat subțire. Numele său de cod este Huawei P6-U06. Grosimea sa ar fi de 6.18 mm.

Restul specificațiilor se referă la un CPU quad-core la 1.5 GHz / probabil va fi o versiune a procesorului Huawei K3V2 pe care compania chineză l-a dezvoltat in-house. Se adaugă 2 GB memorie RAM, display de 4.7 inch cu rezoluție HD / 1280×720 pixeli, Android 4.1.2 Jelly Bean.

Huawei-Ascend-P6-002

Huawei pare a-și dori să aibă cel mai subțire smartphone din piață. Au lansat o sumă de telefoane Android la CES 2013 și MWC Barcelona, dar niciunul nu a ajuns pe plan local. Nu știu care le sunt planurile pentru România, dar cred că vor mai trece luni bune până vom vedea și Ascend D Quad sau smartphone-ul Ascend P2 adus în Barcelona.

Sursa: Nowwhereelse.fr

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.