Huawei P8 Lite Smartphone

Huawei P8 Lite este unul dintre telefoanele de tip best-buy cu preț poziționat în jurul a 1000 lei. Îl găsiți în oferta tuturor operatorilor telecom din România: Digi Mobil, Orange, Vodafone și Telekom.

A. Preț Huawei P8 Lite fără semnarea unui contract;

Digi Mobil – 999 lei*

Orange – 200 euro / aprox. 883 lei;

Vodafone – 199 euro / aprox. 879 lei. 

Telekom – 1099 lei.

* La Digi Mobil nu există conceptul de achiziție fără abonament. Poți cumpăra Huawei P8 Lite la 999 lei cu plata integrală, fără a apela la sistemul de rate, dar neapărat cu unul dintre abonamentele Digi Mobil.

Vodafone și Orange au cele mai bune costuri la liber, nici în oferta magazinelor online nu-l găsiți poziționat sub pragul a 200 de euro.

B. Huawei P8 Lite achiziționat prin încheierea unui contract pe 2 ani;

Huawei-P8-Lite-Digi-Mobil-Orange-Vodafone-Telekom

Dacă ești în aria de acoperire, Huawei P8 Lite merită a fi achiziționat de la RCS-RDS prin sistemul de rate. La liber puteți opta pentru Orange și Vodafone.

Pe de altă parte, Orange, Vodafone și Telekom la abonamente mai scumpe oferă acoperire națională și internet la viteze 4G. Mai este și partea de fidelizare unde P8 Lite s-ar putea să fie achiziționat la costuri mai mici decât cele menționate mai sus.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.