Huawei P8 Lite Software

Veste bună pentru cei câteva zeci de mii de români ce și-au cumpărat smartphone-ul Huawei P8 Lite. A început a primi Android 6.0 Marshmallow. 

Update-ul are 1.6 GB și sunt semne că a ajuns a fi disponibil în Germania, Polonia, dar înțeleg că va sosi cât de curând în toate statele Europei.

Există și posibilitatea de a descărca update-ul și a-l instala manual. Huawei a desfășura și o campanie de testare a 6.0 Marshmallow pentru P8 Lite, campanie derulată și cu câțiva zeci de utilizatori din țara noastră.

P8 Lite primește un refresh important la capitolul software, iar atractivitatea sa crește, mai ales că a început a prinde promoții din ce în ce mai atractive. Îl găsiți 799 lei în oferta eMAG ( smartphone + capac spate + baterie externă Huawei de 13.000 mAh – beneficii de 170 lei).

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.