Smartphone

Producătorul chinez Huawei a început să trimită invitaţiile de presă pentru un mare eveniment ce va avea loc pe 1 martie în cadrul MWC Barcelona 2015. Informaţiile existente până la această oră ne spun că în cadrul acestui eveniment Huawei va lansa smartphone-ul Huawei P8.

huawei event

După cum probabil aţi observat în titlu, Huawei va renunţa la denumirea de “Ascend” pentru smartphone-urile sale. Astfel că device-uri precum Huawei Ascend P7 sau Huawei Ascend Mate 7 sunt ultimele care utilizează denumirea de “Ascend”. Nu ştim de ce Huawei a luat această decizie, dar cu siguranţă au fost realizate analize de branding care au avut drept rezultat recomandarea de a renunţa la numele “Ascend”.

Revenind uşor la Huawei P8, despre acesta se zvoneşte că va oferi un display de 5.2 inci cu rezoluţie FullHD, procesor octa-core HiSilicon Kirin 930 şi va rula Android 5.0 Lollipop. Vă prezentam în urmă ce ceva timp imagini despre care ştiam că ar fi ale acestui nou device Huawei.

ascend-p8-580x290

Tot în cadrul acestui eveniment din 1 martie sunt şanse (mai mici) de a vedea şi Huawei Mate 8. Chiar dacă nu avem informaţii despre specificaţiile hardware, în dot com există câteva poze în care ar apărea acest nou smartphone. Vom reveni cu detalii despre Huawei Mate 8 imediat ce vom dispune de acestea.

huawei mate 8 2

Voi ce aşteptări aveţi de la Huawei pentru lansarea din 1 martie?

 

Sursa: gsmarena.com