Telefoane Mobile

Huawei P9 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate pe anul în curs. Pe Gadget.ro găsiți un review detaliat, iar în urmă cu puțin timp am avut ocazia pentru o săptămână să-l transformă în cameră foto și video ad-hoc, iar ce a ieșit se vede în articolul de aici.

În China l-am remarcat pentru prima dată pe Huawei P9 în culoarea albastră și pot să spun că impresionează. Huawei P9 folosește o carcasă metalică de tip unibody, iar variantele pe roșu și albastru au debutat alături de Huawei Nova și Nova Plus în cadrul IFA Berlin 2016, doar că la momentul respectiv nu am apucat să le văd și în realitate, doar în imaginile de presă.

În această perioadă puteți achiziționa Huawei P9 Blue, iar în pachet sosește un încărcător denumit Huawei Quick Charger ce permite încărcărcarea acumulatorului de la 0 – 35% în 15 minute, iar în două ore aduce o reîncărcare completă a bateriei de 3000 mAh. Quick Charger-ul îl primiți alături și de celelalte variante de culoare ale flagship-ului asiatic. Încarcă la 9V/2A față de încărcătorul normal de 5V/2A.

Promoția este validă pentru achizițiile făcute de la operatorii telecom, dar și de la magazinele online și de retail cunoscute, adică dispozitivul să fie importat pe canal oficial în țara noastră.

Alte puncte PRO într-o eventuală decizie de achiziție pentru Huawei P9: design, sunet, interfața Emotion UI ce punctează la viteză de operare și simplitate, update software spre viitoarele iterații de Android, camera foto ce dispune de o interfață bine organizată, rezultate bune spre foarte bune și multiple opțiuni pentru cei pasionați de domeniul fotografiei, autonomie decentă, prețul ce a devenit din ce în ce mai atractiv.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.