Smartphone

Huawei P9 a adus vânzări bune pentru compania chineză, mai ales pentru că vorbim de un smartphone din categoria premium. Este un terminal ce luptă ca preț și poziționare cu Samsung GALAXY S7, LG G5, HTC 10 etc. 

Huawei a declarat că a comercializat 6 milioane de unități ale flagship-ului său, în primele sașe săptămâni de la startul vânzărilor anunțau livrarea a 2.9 milioane unități de P9 + P9 Plus. Cum în cazul celui de-al doiela comunicat nu au specificat nimic de combinația P9 și P9 Plus, presupun că 6 milioane unități în mod strict pentru Huawei P9.

Cel mai așteptat smartphone al Huawei pe sfârșit de 2016 este Mate 9. Inițial era așteptat a ajunge la IFA Berlin 2016, dar cred că pregătesc un eveniment dedicat. Mai ales că Mate 9 s-ar putea să aibă priză mai mare la public, în contextul problemelor raportate de către Samsung pentru GALAXY Note7.

Huawei P9 a primit și două noi variante de culoare: roșu și albastru.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.