Smartphone

Huawei lucrează intens la un nou phablet de top care va avea lansarea oficială la începutul anului viitor. Acesta se va numi Huawei P9 Max, iar prin intermediul cunoscutului test de benchmark AnTuTu avem şi primele specificaţii hardware ale sale.

Huawei P9 Max

Conform unui raport din acest test, Huawei P9 Max va dispune de un display de 6.2 inci cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli, noul procesor Kirin 950 de tip octa-core, accelerator grafic Mali-T880MP4, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare internă şi va rula Android 6.0 Marshmallow. Rezultatul obţinut de acest smartphone în AnTuTu este unul destul de impresionant: 73.759 puncte.

Huawei P9 Max 2

Huawei P9 Max este un telefon la care se lucrează încă, de aceea nu avem aşteptări ca lansarea oficială să fie făcută mai devreme de martie-aprilie 2016. Toate informaţiile prezentate mai sus provin din surse neoficiale, deci trebuie tratate cu o doză de scepticism. Cu toate acestea, viitorul phablet Huawei arată excelent, iar cu un preţ de comercialiare decent are toate şansele să ajungă un hit de vânzări.

Sursa: gizmochina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.