Telefoane Mobile

Estimările iniţiale spuneau că la ritmul galopant de creştere al celor de la Huawei, compania chineză ar fi depăşit Samsung ca număr de unităţi vândute la nivel global în trimestrul al patrulea al acestui an. Practic acela ar fi fost momentul zero, momentul în care Huawei ar fi devenit producătorul numărul 1 de telefoane inteligente.

Situaţia dificilă în care se află compania nu ajută deloc, iar acest lucru este confirmat chiar de către Shao Yang, director strategic Huawei Cosnumer Business Group. Acesta a afirmat că Huawei va ajunge pe primul loc global ceva mai târziu, însă nu a menţionat clar un orizont de timp.

Se pare că vânzările Huawei în anumite ţări au scăzut drastic în ultimele zile. De exemplu în ultima săptămână din mai Huawei a vândut doar 6% dintre smartphone-urile comercializate în Germania, în condiţiile în care la începutul lunii producătorul chinez avea o cotă de 26%.

În acest moment există mari semne de întrebare legate de viitorul telefoanelor Huawei, iar foarte mulţi specialişti nu privesc cu ochi buni sistemul de operare propriu pe care compania chineză îl pregăteşte.

Sursa: gizchina.com

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.