Diverse

În vara anului trecut Huawei deschiderea primul magazin oficial din ţara noastră în complexul comercial Băneasa Shopping City din Bucureşti. Acesta este primul şi singurul Huawei Experience Store din ţara noastră, în acest moment mai existând şi un Huawei Experience Shop în complexul comercial Afi Cotroceni Mall din Bucureşti.

Huawei va continua să investească în ţara noastră şi urmează să deschide alte două magazine oficiale în acest an. Unul va fi deschis în vară la Cluj-Napoca, iar celălalt în toamnă la Timişoara. Veştile sunt bune pentru cei care vor să testeze device-uri Huawei înainte de a le achiziţiona, dar şi pentru cei ce au nevoie de suport tehnic sau caută oferte speciale.

Compania chineză a atins în 2019 o cotă de piaţă de 26% pe piaţa de telefoane inteligente şi chiar dacă există acele probleme cu implementarea Google Play Services, Huawei promite să diversifice alternativele din Huawei Mobile Services. În acest moment există peste 40 de aplicaţii româneşti în App Gallery, printre cele mai importante fiind Banca Transilvania, BCR, Pago, Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV, Elefant, Lajumate.ro, Bringo Delivery, Okazii.ro, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card și WordClass.

Sursa: mobilissimo.ro