Smartphone

Oppo prin tehnologia VOOC a menținut titlul de cea mai rapidă încărcare a unui telefon mobil pentru o bună perioadă de timp. Între timp, Huawei a reușit să impresioneze prin Honor 10 și le-a furat titlul. 

Oppo a preluat mânușa, iar la Oppo Find X în ediția Lamborghini promite alimentarea bateriei de 3400 mAh în doar…, 35 de minute.

Prin China au apărut informații că Huawei dezvoltă o nouă tehnologie de încărcare rapidă a acumulatorului, tehnologie ce ar funcția printre altele și pe 10V / 4A = output de 40W vs 22.5W cât oferă seria P20. Ar fi vorba de un nou încărcător Huawei dezvoltat în parteneriat cu Astec Electronics.

Teoretic, Mate 20 și Mate 20 Pro ar putea fi printre primele telefoane mobile cu suport pentru această încărcare rapidă.

În momentul de față, Oppo Find X Lamborghini Edition nu are rival (dacă valorile promise de către producător sunt și respectate în viața de zi cu zi – de la o – 100% în 35 de minute prin alimentare la 5V / 10A pe 50W).

Sursa: Dealntech.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.