Accesorii inteligente

Huawei Watch Fit este cel mai nou smartwatch al companiei chineze, un device ce îmbină eleganţa cu sportivitatea.

Ceasul vine cu un ecran AMOLED de 1.64 inci cu rezoluţie de 456 x 280 pixeli protejat cu sticlă curbată 2.5D, bluetooth 5.0, GPS, barometru, accelerometru pe 6 axe, senzor de lumină ambientală, senzor pentru citirea pulsului şi oferă o autonomie de până la 10 zile.

Huawei Watch Fit dispune de certificare 5 ATM ce atestă rezistenţa la scufundări de până la 1 metru şi include numeroase caracteristici dedicate sportului (12 tipuri de exerciţii fizice prezentate cu animaţii, 44 de exemple de alte exerciţii, 96 de tipuri de fitness etc.). Smartwatch-ul beneficiază de funcţia Always on Display şi de numeroase modalităţi de customizare a ecranului.

Ceasul are o dimensiune de 46 x 30 x 10.7 mm, vine cu un cadran metalic şi curele din silicon. La capitolul “specialităţi” regăsim funcţie pentru ciclul menstrual şi măsurarea saturaţiei oxigenului din sânge.

Huawei Watch Fit are un sistem de operare propriu ce este compatibil cu sistemele de operare iOS 9.0 sau mai nou şi Android 5.0 sau mai nou şi va fi disponibil în Europa din toamna acestui an la 119 euro.

Sursa: consumer.huawei.com