Accesorii inteligente

Huawei a anunţat şi un smartwatch mai sportiv, o versiune mai ieftină pentru Watch GT2. Noul device se numeşte Huawei Watch GT2e şi se laudă cu o autonomie de până la 2 săptămâni.

Smartwatch-ul vine cu display circular AMOLED de 1.39 inci şi rezoluţie de 454 x 454 pixeli, procesor Kirin A1, 4 GB capacitate de stocare pentru muzică, certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la scufundări de până la 50 de metri adâncime, bluetooth 5.1, senzor pentru puls, GPS şi dimensiuni de 53 x 46.8 x 10.8 mm.

Huawei Watch GT2e are o curea din material TPU ce permite pielii să respire mai uşor, funcţie de monitorizare a somnului, funcţie de relaxare şi diverse module dedicate sportului: alpinism, surfing, dans, înot, ciclism, alergat etc. O funcţie anunţată în premieră de Huawei pe un smartwatch este cea de monitorizare a oxigenării sângelui, una ce este oferită prin intermediul unui senzor dedicat.

Huawei Watch GT2e va fi disponibil pe negru, roşu, verde şi alb la un preţ recomandat de 199 euro în Europa.

Sursa: fonearena.com

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.