Audio

HyperX Stinger sunt căști dedicate pasionaților de jocuri. Beneficiază de difuzoare direcționale de 50mm, cântăresc 275 de grame și dispune de spumă cu memorie. 

Cupele căștilor se rotesc la 90 de grade spre a asigura un grad de confort sporit către utilizator, mai ales în sesiunile prelungite de joc, pe consolă sau PC. HyperX Stinger încorporează și un buton rotativ ce permite oprirea microfonului, cadru din oțel pentru rezistență în timp și control al volumului poziționat pe cască.

hyperx-stinger-3

Sunt compatibile cu PC, Xbox One, PS4, Wii U și dispozitivele mobile.

Declarații oficiale:

Bazându-se pe succesul căștilor pentru gaming HyperX Cloud, concepute atât pentru jucătorii amatori, cât și pentru cei profesioniști, practicanți de sporturi electronice, noile căști Cloud Stinger oferă aceeași calitate tuturor gamerilor, indiferent de buget sau abilități. Cloud Stinger completează gama de căști Cloud pentru gaming, pentru a oferi utilizatorilor un sunet de studio pentru jocuri, muzică și divertisment”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

HyperX produce căști excepționale, astfel că atunci când am încercat noile căști HyperX Cloud Stinger, nu am fost dezamăgit. Calitatea sunetului e extraordinară. Le folosesc în deplasări, uneori mă uit la streaming-uri online, sau joc acasă; căștile HyperX Cloud Stinger intră cu siguranță în clasa all-star în această categorie de preț”, a declarat Gordon Hayward, baschetbalist NBA și gamer.

Preț – 249 lei la eMAG.

Galerie de imagini cu HyperX Stinger;

Categorii: audio

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.