Noul Kona se prezintă cu modificări substanțiale, începând cu aspectul, dimensiunile și terminând cu variantele de motorizare.

Designul se încadrează în noua linie Hyundai și pare o combinație între micuțul Bayon și mai marele Tucson. Se remarcă banda cu LED pentru luminile de zi și cea pentru stopurile spate.

LED-uri de mari dimensiuni în partea spate

Reprezentanții Hyundai au fost zgârciți cu informațiile tehnice, dar au ținut să sublinieze că dimensiunile au crescut cu 150 mm pentru lungime (ajungând la 4355 mm) și 25 mm pentru lățime. Ampatamentul a crescut și el cu 60 mm ceea ce se va reflecta într-un spațiu interior mai generos.

În ceea ce privește motorizările, Kona va avea o versiune electrică, una hibridă, motoare cu combustie internă cât și o versiune sportivă N-Line.

Interiorul primește ecrane de mari dimensiuni pentru sistemul de infotainment

Interiorul are un design futurist, mai ales în comparație cu generația anterioară, în centru atenției fiind cele două ecrane de dimensiuni generoase, de 12.3 inch fiecare, unul pentru tabloul de bord și celălalt pentru sistemul multimedia. 

Sursa: HyundaiNews.com

Categorii: gauto
Tag-uri: HyundaiKona

Despre autor

Cosmin Pană

Este pasionat de automobile, soluții de energie verde și..., case pe structură de lemn. Așa că deja anticipați care sunt nișele de care se va ocupa pe site.