Accesorii inteligente

Se apropie Ziua Îndrăgostiților / Sfântul Valentin și sunt sigur că o parte dintre voi vă căutați prin buzunar și vă gândiți la idei de cadouri cât mai năstrușnice sau practice.

Știu că publicul Gadget.ro este în proporție de minim 70 – 80% format din bărbați, dar aș spune că lista de mai jos merită a fi strecurată discret către jumătatea voastră. M-am orientat spre gadgeturi practice.

Baterie externă Xiaomi Mi Power Bank de 10400 mAh – 129 lei la MobileDirect;

Xiaomi-Mi-Power-Bank (10)

Am testat bateria și se descurcă exemplar. Este și mai ieftină dacă o cumperi direct din China, dar timpul de așteptare variază de la 1 săptămână până la 1 lună. Bateria Xiaomi am apreciat-o pentru designul plăcut (carcasă din aluminiu), capacitatea destul de mare a celulelor Li-ion încorporate, simplitatea maximă în utilizare.

Fitbit Charge – brățară inteligentă la 589 lei prin eMAG;

Fitbit-Charge

Mai ales dacă prietenul tău este interesat să-și monitorizeze activitățile de peste zi, dar și somnul sau cine știe, dorește să piardă câteva kilograme și are nevoie de un ajutor în acest sens.

Nu am testat Fitbit Charge, dar m-a jucat la un moment dat cu Fitbit Force. Ideea a rămas aceeași, display-ul încorporat de brațară oferă informații legate de activitățile desfășurate, dar afișează și ora. Astfel nu mai ai nevoie de ceas clasic + brățară, ultima îndeplinește ambele sarcini.

HDD extern WD My Passport Ultra de 1 TB pe USB 3.0 – 339 lei la eMAG;

HDD-WD-My-Passport

Dacă-l vezi că se vaită că nu mai are loc de poze și clipuri video pe laptop ar fi cazul să-i faci cadou un HDD extern. Folosesc exact modelul pe care vi l-am recomandat. Îmi place că se alimentează pe portul USB 3.0, are dimensiuni compacte și simplitate maximă în utilizare + 3 ani garanție.

SSD de 120 GB de la Kingston – 279 lei la eMAG;

SSD-Kingston-V300

Și pe acesta îl folosesc și-l recomand în cunoștință de cauză. La un moment dat a beneficiat de o ofertă și mai atractivă, coborâse la 170 – 180 lei. Cu siguranță o să-ți mulțumească pentru un astfel de cadou, mai ales dacă are un notebook mai vechi care începe să facă figuri și să funcționeze cu încetinitorul. SSD-ul aduce un boost de performanță.

Căști Audio Technica ATH-T300 – 146 lei la eMAG;

casti-Audio-Technica

În mai toate recenziile de specialitate se pune semnul egal între Audio Technica și calitate în domeniul audio. Nu excelează prin bass, ci prin claritate și profunzime. O să testez perechea de mai sus în zilele următoare.

Le puteți ajuta pe fete cu sugestii în rubrica de comentarii.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.