Arhiva-Resurse

Perioada Sărbătorilor de Iarnă este una deosebită dar înainte de Crăciun majoritatea celor mai altruiști au dificultăți în a alege un cadou potrivit pentru prieteni, pentru familie, pentru cei dragi. Provocarea este cu atât mai mare cu cât bugetul este desigur limitat și ideile originale sunt puține. eMAG vine în ajutorul clienților săi cu o gamă largă de produse ce ar putea constitui un cadou potrivit cu ocazia Crăciunului.

Sugestiile sunt grupate pe 10 categorii, în funcție de destinatarul cadoului – mama, tata, iubit, iubită, bebeluși, băieți, fetițe, tineri & adolescenți, colegi de birou & prieteni și bunici. Odată ce ați selectat categoria dorită, puteți alege ce fel de produs doriți să îi cumpărați – telefon, aparat foto, tabletă, ebook Reader, etc.

Personal, consider că această campanie este una foarte benefică și foarte bine realizată de către eMag. Sugestiile sunt chiar potrivite grupurilor prezentate și această compartimentare ar putea salva timpul prețios petrecut în căutarea unui cadou. Mai mult decât atât, avantajele cumpărăturilor on-line sunt multe, mai ales în cazul cadourilor, deoarece produsul poate fi returnat dacă nu este pe placul celor dragi.

Ați început cumpărăturile de Crăciun?