Smartphone

În cadrul conferinței Sony s-a vorbit de un nou smartphone și anume Sony Ericsson Xperia Arc S ce se pare că știe să fotografieze panorame în 2D și 3D cu senzorul camerei foto de 8 Megapixeli. Nu am sesizat diferențe majore ca design față de Xperia Arc care îl găsiți acum în magazine. Are un procesor single core la 1.4 GHz. Disponibil din octombrie 2011.

– ecran LED-backlit LCD de 4.2 inch cu rezoluție 480×854 pixeli;

– procesor de 1.4 GHz, 512 MB RAM, 320 MB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB, Adreno 205 GPU;

– Android 2.3.4 Gingerbread;

– 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot, jack de 3.5 mm, microUSB;

– cameră foto de 8 Megapixeli cu autofocus, led flash, 3D sweep panorama, filmează HD la 30 fps;

– baterie de 1.500 mAh, 117 grame și 8.7 mm grosime.

Mai multe detalii vor sosi în curând.

Din comunicatul de presă:

Sunt disponibile în premieră Music Unlimited și Video Unlimited:

1. Music Unlimitied – catalog cu peste 10 milioane de melodii unici ce oferă acces la librăria personală de muzică și canale radio;

2. Video Unlimited – cea mai mare bază de date cu filmele cele mai variate, de la mega-producții Hollywood-iene, la filme clasice și seriale TV.

În plus faţă de aceste servicii, Xperia™ arc S include tehnologia panoramică 3D de la Sony. Imaginile sunt surprinse şi pot fi vizualizate în 3D, prin conectarea telefonului la un televizor 3D, prin portul HDMI. Xperia™ arc S este dotat cu Reality Display de 4,2 inch, cu arhitectură Mobile BRAVIA® Engine. Camera foto, de 8.1mp şi funcţie de filmare HD, beneficiază de tehnologia Exmor R™ pentru telefoane mobile, care asigură claritatea imaginilor şi a filmelor, chiar şi la lumină scăzută.

Credit foto