Diverse

Vă mai aduceţi aminte de evenimentele majore MWC Barcelona şi IFA Berlin ? Acestea erau târguri importante de lansare pentru numeroase smartphone-uri, tablete şi alte gadget-uri, însă pandemia COVID-19 le-a tras pe linie moartă.

Dacă în 2020 treaba a fost simplă, în 2021 toată lumea a sperat să le organizeze. Dacă în cazul MWC Barcelona mai sunt urme de speranţă în organizarea unui eveniment restrâns cu mai multă prezenţă în online, în cazul IFA Berlin lucrurile s-au decis: târgul a fost anulat.

Organizatorii au luat această decizie în contextul în care pandemia COVID-19 continuă să provoace incertitudini, dar şi pentru că mai mulţi producători globali importanţi au anunţat că nu vor participa. O altă cauză este aceea că zona de expoziţie a fost transformată în centru de vaccinare, iar oficialii locali au transmis organizatorilor că aşa va rămâne până cel puţin în luna septembrie.

Organizarea unui astfel de târg necesită timp şi certitudini, iar în momentul actual acestea nu există. Sperăm toutşi că IFA Berlin va avea loc în 2022 în perioada 2 – 6 septembrie (aşa cum a fost stabilit în prezent).

Sursa: gsmarena.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.