Am pus pe blog primele detalii şi acum la Berlin s-a făcut lumină în cazul Folio 100. Toshiba care pe segmentul smartphone-urilor nu este pe roze vrea să intre în nişa tablet pc.
Detalii tehnice Toshiba Folio 100:
– sistem de operare Android 2.2;
– ecran de 10,1 inch cu rezoluţie 1024×600 pixeli, multitouch;
– procesor Nvidia Tegra 2 (se spune că este cel mai bun la ora actuală);
– webcam de 1,3 Megapixeli
– memorie internă de 16 Gb, bluetooth 2.1, DLNA pentru interconectare cu pc-ul şi tv-ul compatibil, card reader, usb, HDMI;
– compatibil cu Adobe Flash 10.1;
– capabilă pentru conectarea la reţele GSM;
– greutate – 760 grame şi grosime de 14 mm;
Galerie foto cu Toshiba Folio 100:Video cu Toshiba Folio 100:

Ar trebui să scriu un articol în care să evidenţiez Galaxy Tab-ul şi Toshiba Folio 100. Ambele sunt pe Android 2.2, au procesoare puternice, ecranul este de 7 inch la Tab şi 10 inch la Folio. Samsungul are şi cameră foto de 3 Megapixeli precum şi o cameră frontală pentru video apeluri. Greutatea este dublă 760 grame faţă de până în 400 la  G. Tab – plus de mobilitate pentru al doilea.
Să vedem şi preţurile pentru Folio 100 şi apoi mă pronunţ.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.