Diverse

Am participat la prima emisiune iLikeIT din noul sezon și mi-am dat cu părerea despre telefoanele momentului. Ce a ieșit găsiți în clipul embeduit mai jos. Interesant este că am mai participat de 2 ori (în decembrie 2013 și iunie 2014), de fiecare dată discutând de cele mai performante smartphone-uri.

În prima fază am prezentat Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact. Andrada Fiscutean de la Yoda.ro a vorbit de Lenovo S860, iar Marian Andrei a scos în față un phablet Huawei. Veți vedea pe finalul clipului ce smartphone aș cumpăra în toamna lui 2014 și îi voi face un articol dedicat, în care voi puncta motivele pentru care m-am orientat spre respectivul device.

Enjoy!

Categorii: diverse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.