Telefoane Mobile

Este clar că lansarea de peste o săptămână este cea mai aşteptată a lunii mai, iar OnePlus face tot ce îi stă în putinţă ca toată presa de specialitate să scrie la foc continuu despre noile sale smartphone-uri.

Zilnic apar noi detalii despre OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro, atât de ordin hardware şi software, cât şi de ordin estetic. În ultimele ore am mai aflat că OnePlus 7 Pro va avea un ecran cu suport HDR10+ şi va integra o stocare rapidă UFS 3.0.

Tot în ultimele ore am definitivat şi design-ul celor două smartphone-uri.

OnePlus 7 va păstra în proporţie de 99% estetica actualului model OnePlus 6T, mici modificări fiind legate de forma bliţului de pe spate şi a grilei frontale (posibil să avem difuzoare stereo).

Noutatea absolută este OnePlus 7 Pro, smartphone evidenţiat clar de către producătorul chinez. Acesta va avea un display complet FullView (fără niciun alt element în zona frontală), cameră frontală tip periscop, cameră triplă + bliţ cu o poziţionare similară cu cea de pe OnePlus 7 şi trei variante de culoare: Mirror Grey, Nebula Blue şi Almond.

Practic vom avea un OnePlus 6T cu hardware nou şi modificări estetice minore, respectiv un smartphone nou cu acelaşi hardware, dar cu design diferit şi caracteristici premium.

Nu uitaţi că din momentul în care OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro vor fi disponibile la comandă, prin utilizarea acestui link de referral veţi putea beneficia de un voucher de 20 euro pentru accesorii (husă, folie, căşti etc) la achiziţia oricărui model OnePlus.

Sursa: winfuture.de si phonearena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.