Articolul asta face referire la subiectivismul unor anumite examene. Imi pare rau ca unii dintre voi – elevii de nivel bun spre foarte bun – sunteti impiedicati in a ocupa un loc intr-un liceu bun, revin, datorita subiectivismului ce nu este, inca, inlaturat din cadrul sistemelor de evaluare din gimnaziul romanesc. 
             Ar trebui un sistem nou, mai capabil sa evalueze adecvat capabilitatile si aptitudinile elevilor inainte de inscrierea acestora in etapa urmatoare, a liceului. Acum trebuie sa acceptati notele ce urmeaza a fi luate la limba si literatura romana, sa va concentrati pe celelalte probe la matematica si Geografia Romaniei. Sa speram ca la ultima proba veti face dovada potentialului vostru printr-o nota cat mai valoroasa.
            Eu va urez tuturor celor ce sustineti teza cu subiect unic – Multa bafta in continuare!

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.