Diverse

Shenzhen Tronxy Technology Co., Ltd este o companie chineză lansată în 2015 şi este specializată în tot ce înseamnă tehnologie de imprimare 3D. Compania vinde imprimante 3D sub brandul Tronxy, iar raportul calitate – preţ pare a fi unul foarte bun.

Cel mai nou model al producătorului chinez este Tronxy XY-3 Pro. Vorbim de o imprimantă 3D uşor de asamblat, cu un proces de imprimare silenţios, cu sistem de imprimare inteligent ce reia procesul de unde a rămas în cazul unei căderi de tensiune şi cu o compatiblitate largă de filamente: PLA, ABS, PETG, WOOD, TPU.

Trebuie să recunosc că nu sunt un mare cunoscător al acestor imprimante 3D, tocmai de aceea dacă printre cititori avem pasionaţi de această tehnologie, îi rugăm să ne povestească în cateva rânduri ce lucruri interesante poţi face cu aceste device-uri.

Despre modelul Tronxy XY-3 Pro găsiţi mai multe informaţii aici, iar dacă sunteţi interesaţi îl puteţi achiziţiona de pe geekbuying.com la 349.99 dolari după aplicarea codului TRONXY3.

Pentru că imprimanta 3D de mai sus se livrează din China, vin şi cu câteva alternative cu livrare din Europa:

  • Tronxy XY-2 Pro – 199.99 dolari după aplicarea codului TRONXY05 ;
  • Tronxy X5SA Pro – 389.99 dolari după aplicarea codului TRONXY02 ;
  • Tronxy X5SA – 294.99 dolari după aplicarea codului TRONXY04  .

Transportul este gratuit şi durează între 3 şi 10 zile lucrătoare.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.