Diverse

Tehnologia printării 3D nu mai este o necunoscută pentru nimeni, însă până în urmă cu câţiva ani aceasta era destul de greu accesibilă utilizatorilor de rând. În timp preţurile s-au mai aşezat, iar astăzi cu câţiva zeci de dolari îţi poţi printa în propria casă orice îţi trece prin minte. Totul ţine de creativitate şi de alimentarea imprimantei cu consumabilele corecte.

Până pe 4 septembrie retailerul gearbest.com organizează campania promoţională “3D Printer Sale” prin intermediul căreia aflăm că o imprimantă 3D de dimensiuni reduse a ajuns să coste chiar şi 150 de dolari. Întreaga ofertă o găsiţi pe site, iar în cele ce urmează vom prezenta 2-3 exemple cu raport calitate-preţ excelent:

Decaker Mini Type – imprimantă cu tehnlogie laser ce poate grava produse cu o dimensiune maximă de 8 x 8 cm. Preţul acesteia este 79.99 dolari fără TVA.

Tevo Tarantula Prusa – imprimantă 3D cu tehnologie nouă ce promite o precizie a printării de 50 microni pe o dimensiune maximă de 200 x 280 x 200 mm. Aceasta costă 255.99 dolari fără TVA.

Pe lângă imprimanta în sine, nu uitaţi că trebuie să achiziţionaţi şi materialul pentru printare. 340 m costă între 25 şi 30 dolari, în funcţie de culoare.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.