Retelistica

Flip.ro, start-up-ul românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea electronicelor pe care le reintroduc pe piață ca noi, ne informează că a încheiat un parteneriat cu YOXO, abonamentul 100% digital al celor de la Orange.

Noua colaborare vine şi cu ceva beneficii pentru acei utilizatori ce aleg să îşi cumpere un telefon recondiţionat. Împreună cu device-ul ales, aceştia vor primi din partea YOXO o lună de gratuitate la activarea oricărui abonament din ofertă (9, 19 sau 39 lei).

Pentru a primi această lună cadou, utilizatorul trebuie să descarce aplicaţia YOXO, să îşi facă cont, iar înainte de activarea abonamentului să scaneze codul QR primit (există şi varianta de a introduce manual codul de reducere).

Oferta este valabilă până pe 31 mai inclusiv.

„Încurajăm alegerile smart, prietenoase cu buzunarul, așa că parteneriatul cu YOXO unește două soluții – telefoanele recondiționate de Flip cu abonamentele flexibile, în folosul consumatorilor. În plus, ne bucurăm să avem un partener care încurajează și alegerile prietenoase cu mediul înconjurător, oferind soluții cu impact redus atât în ceea ce privește terminalele, cât și abonamentele de date, într-un mod simplu, rapid, și la îndemâna fiecărui client.”, a declarat Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro.