Diverse

Ştiu că nu este un subiect neapărat pentru profilul site-ului nostru, însă periodic am mai scris despre Poşta Română, iar articolele au fost de fiecare dată apreciate de voi.

La categoria “diverse” aflăm că în curând în timp ce vă aşteptaţi coletele cu diversele device-uri comandate din China veţi putea cumpăra o napolitană, o cafea, un biscuit, o apă etc. Poşta Română a încheiat un parteneriat cu Auchan, unul prin intermediul căruia vom găsi în oficiile poştale din ţară produse alimentare şi nealimentare.

Gama selecționată și pusă la dispoziție “by Auchan” va fi formată din aproximativ 150 de produse și va fi expusă pe o suprafață de vânzare de 10-12 m2 în incinta oficiilor poștale. Se pare că un proiect pilot a fost demarat deja în 4 unităţi din Piteşti, iar în foarte scurt timp parteneriatul va fi vizibil în toată ţara.

Ne-am dorit foarte mult să încheiem acest parteneriat cu Auchan, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața europeană. Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieței, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienților în oficiile poștale. În același spațiu în care aceștia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare și nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor.”, a spus Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română.

Altfel aştepţi 2-3 ore la coadă cu o apă şi o napolitană, nu ?

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.