Software

Spre sfârşitului anului 2021 Netflix lansa timid primele sale jocuri, aceasta fiind o nouă modalitate de a-şi fideliza abonaţii.

Primele 5 jocuri disponibile şi în România au fost Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast şi Teeter Up. Între timp au apărut şi alte titluri (vreo 50 în total), însă până în prezent toate au fost disponibile strict pentru device-uri cu Android şi iOS.

Compania americană a anunţat prin vocea vicepreşedintelui Netflix Games, Mike Verdu, că în perioada următoare Netflix va testa jocuri şi pe televizoare sau calculatoare. Testele vor fi realizate pe site-ul netflix.com pe un număr limitat de utilizatori din Canada şi Marea Britanie pe anumite televizoare şi pe calculatoare cu Windows sau MacOS.

Jocurile disponibile spre testare vor fi Oxenfree şi Molehew’s Mining Adventure şi vor putea fi jucate pe televizor cu ajutorul smartphone-ului şi pe calculator cu ajutorul tastaturii şi a mouse-ului.

”Făcând jocurile disponibile pe mai multe dispozitive, sperăm să le facem și mai ușor de jucat pentru membrii noștri din întreaga lume”, a declarat Mike Verdu.

Sursa: netflix.com