Nokia

Vă treziți într-o dimineață și vreți să faceți de mâncare, vă dați seama că nu mai aveți nici ceapă și nici ardei să le mărunțiți și să le puneți la călit; vă gândiți repede cum să rezolvați problema și vă lovește inspirația: ce ar fi să vă apucați să mărunțiți smartphone-ul Lumia 920? Poate are gust bun și veți deveni un „master-chef” de excepție.

Mai în glumă, mai în serios, acum câteva zile v-am prezentat un clip în care acest terminal a fost aruncat pe jos pentru a-i testa rezistența la șoc. Concluziile au fost evidente, fără îndoială Lumia 920 s-a descurcat excepțional. Al doilea episod al seriei de testare pentru Lumia 920 vine cu niște idei mai….originale, în încercarea de a distruge telefonul. Cu ciocanul, cuiele, cheile și cuțitul, cei de la PhoneBuff se străduiesc să își atingă țelul. Din păcate pentru ei, din fericire pentru cei ce își doresc un Lumia 920, așa cum coafura rezistă cu Taft, așa rezistă și Lumia 920.

Toată lumea susține că smartphone-urile sunt „delicate, sensibile, ușor de spart, ușor de stricat, ușor de trimis în garanție”. Pe de-o parte, acest lucru e adevărat, pe de altă parte se pare că unele smartphone-uri sunt chiar incredibile la acest  capitol. Sunt curioasă care vor fi următoarele modalități de tortură prin care va fi trecut terminalul.

Ce ziceți – având în vedere cât de rezistent este Nokia Lumia 920, vă gândiți să-l achiziționați?

Categorii: nokia
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.