Software

Săptămâna aceasta a fost lansată în România o nouă platformă de televiziune online denumită iNES Live.

Noua platformă promite distribuţia liniară a programelor TV la nivel naţional, prin intermediul conexiunilor proprii la Internet ale abonaţilor, folosind tehnologia OTT (Over The Top). iNES Live oferă acces la o grilă de până la 115 canale, cele mai multe HD (peste 90) şi 4K (doar pentru abonamentul Live Premium) furnizate într-un serviciu TV prin aplicaţie în România şi sunet Dolby de mare acurateţe. Mai mult, utilizatorii pot urmări anumite canale şi cu noul sistem audio multi-language, ce permite redarea programelor în română, engleză şi maghiară.

Aplicaţia se poate descărca din magazinele de aplicaţii specifice dispozitivelor de tip Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent, cu sisteme de operare Google TV, Android TV (Sony, Philips etc.), Tizen (Samsung) şi WebOS (LG Electronics).

Acum că am făcut o prezentare succintă, haideţi să vedem şi preţurile abonamentelor:

  • iNES Live Basic – 5 euro / lună cu acces la 76 canale şi vizionare pe 2 dispozitive;
  • iNES Live Plus – 11 euro / lună cu acces la 100 canale şi vizionare pe 3 dispozitive;
  • iNES Live Premium – 16 euro / lună cu acces la 116 canale şi vizionare pe 3 dispozitive.

Toate preţurile includ TVA.

Ce nu a fost evidenţiat în comunicatul de presă este că în niciun pachet nu regăsiţi în grilă canalele grupului Intact (Antena 1 & CO), grupului Clever Media (Prima TV & CO) şi niciun canal sportiv care să transmită cele mai importante campionate de fotbal din Europa, campionatul de fotbal intern, cursele de Formula 1 şi multe alte evenimente sportive.

În schimb pentru doar 1.19 euro / lună în plus veţi putea avea acces la 4 canale TV cu conţinut pentru adulţi.

Personal mi se pare destul de scumpă această ofertă, asta fără a lua în calcul minusurile menţionate mai sus.

Via: zf.ro