Arhiva-Social Media

Poate cunoașteți Inmedio de la chioșcurile lor de reviste și ziare pe care le regăsiți în incinta marilor centre comerciale. Acum au început să aibă o prezență mai mare  în zona digitală.

Și-au lansat un site nou în urmă cu ceva timp și acum vă așteaptă și pe Pinterest. Dacă sunteți la curent cu trendurile pe web, știți la ce se referă Pinterest – un fel de rețea socială unde totul se leagă de imagine, îi dai pin și formezi un board / un fel de planșă pe care reunești contentul ce-ți place.

Inmedio vă propune zi de zi un colaj cu toate revistele românești și internaționale ce vor apărea pe piață în cursul celei de-a doua zi. Ei spun că este un serviciu unic la nivelul României.

Mai multe detalii pe blogul lor și pe pagina de Pinterest.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.