Arhiva-Social Media

Poate cunoașteți Inmedio de la chioșcurile lor de reviste și ziare pe care le regăsiți în incinta marilor centre comerciale. Acum au început să aibă o prezență mai mare  în zona digitală.

Și-au lansat un site nou în urmă cu ceva timp și acum vă așteaptă și pe Pinterest. Dacă sunteți la curent cu trendurile pe web, știți la ce se referă Pinterest – un fel de rețea socială unde totul se leagă de imagine, îi dai pin și formezi un board / un fel de planșă pe care reunești contentul ce-ți place.

Inmedio vă propune zi de zi un colaj cu toate revistele românești și internaționale ce vor apărea pe piață în cursul celei de-a doua zi. Ei spun că este un serviciu unic la nivelul României.

Mai multe detalii pe blogul lor și pe pagina de Pinterest.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.