Diverse

În urmă cu câteva săptămâni am relatat impresiile formate de prima întâlnire din cadrul Innovation Labs 2.0 / aici. În sesiunea respectivă se oferea posibilitatea oricărui student cu valențe de antreprenor să-și prezint ideea în fața unui juriu adecvat. S-a realizat o selecție a ideilor cu potențial și s-a trecut la prima etapă în punerea lor în practică.

Orange este partenerul principal al Innovation Labs 2.0, iar Julien Ducarroz a făcut parte din juriu. A oferit feedback și a prezentat una dintre sesiunile de mentorat din cadrul Tech Talks. Este CCO al Orange și le-a vorbit despre Mobile Digital Experience / trendurile momentului.

Mai multe detalii legate de atmosfera din cadrul Innovation Labs în clip:

Cele 15 echipe care si-au prezentat proiectele in cadrul Boost Day sunt:

1. Agrobid (CageWare)

2. PackSender

3. Uprise

4. Exhale

5. CookPal (Cook Buddies)

6. My Place (Coffee Coders)

7. PillBuzz (Candy Crushers)

8. Open Mind

9. EHonk

10. Nivalis

11. Wabbit

12. Webseers

13. Music Master

14. TrafficVoice

15. Lifebox (Cakebreak).

Toate detaliile legate de aceste proiecte le găsiți pe http://2014.innovationlabs.ro/teams/

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.