Software

Instagram a ajuns la pragul a 1 miliard de utilizatori activi pe lună, iar valoarea de piață a urcat la…, 100 miliarde dolari. Putem spune că Facebook a făcut o afacere reușită când a cumpărat Instagram cu 1 miliard dolari în 2012. 

Haideți să descoperim care sunt noutățile din aplicația ce a cucerit publicul tânăr în mod deosebit:

  1. Apeluri video pentru grupuri de până la 4 persoane în Instagram Direct. Funcționează pe iOS și Android, nu trebuie să ai un număr de telefon în spatele aplicației. Apelul video poate fi efectuat din zona de mesaje, acolo vei găsi un icon de cameră. Poți minimiza apelul și să navighezi pe Instagram în același timp, să trimiți mesaje, să postezi în secțiunea Story etc;
  2. Explore integrează secțiuni dedicate în genul Artă, Excursii, Animale etc. Sunt peste 200 de milioane de persoane ce apelează la Explore în fiecare zi spre a găsi conținut nou, iar echipa Instagram caută o soluție spre a face browsing-ul prin acest conținut într-un mod cât mai organizat;
  3. Efecte noi dezvoltate alături de Ariana Grande, Liza Koshy, Baby Ariel, Buzzfeed și NBA. Trebuie să urmărești unul din cele 5 conturi de instagram spre a avea aceste efecte noi.

Contul de instagram al Gadget.ro este aici.

Sursa: Instagram-Press.com

Categorii: software
Tag-uri: Instagram

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.