Instaleaza TWRP recovery pe LG G2 D802 cu Android Lollipop Software

În urmă cu câteva zile îți prezentam o metodă foarte simplă de a instala custom recovery-ul TWRP pe un LG G3 D855 cu Android Lollipop și acces ROOT (link) folosind o aplicație dezvoltată de neko_dugacko_ime. Astăzi îți voi arăta versiunea aplicației respective însă pentru LG G2 D802 cu Android Lollipop. Aplicația este disponibilă și pentru variantele D800 (AT&T), D801 (T-Mobile) și VS980 (Verizon), pentru care voi pune linkuri mai jos, însă nu știu câți dintre voi dețin aceste modele.

După cum am spus și mai sus, și după cum ai observat în articolul pentru G3 dacă l-ai citit, această metodă de a instala custom recovery-ul TWRP nu poate fi mai simplă de atât, și cum aplicația face un backup înainte de a modifica ceva, revenirea la setările inițiale este la fel de ușoară.

De ce ai nevoie?

  • un LG G2 D802 cu Android Lollipop varianta stock și acces ROOT. Pentru obținerea accesului ROOT îți recomand să faci click aici.
  • Unknown sources activat în Settings -> Security. La fel și cu USB Debugging în Settings -> Developer options. Dacă acest meniu nu este vizibil accesează Settings -> About phone și apasă de 7 ori consecutiv pe Build number.
  • o conexiune mobilă de date, wifi sau celulară

1. Instalează din Play Store aplicația (D802) LG G2 AutoRec-Lollipop făcând click aici. Pentru varianta D800 aici, D801 aici iar pentru VS980 aici.

Instaleaza TWRP recovery pe LG G2 D802 cu Android Lollipop

2. Deschide aplicația. Aceasta va verifica dacă totul este în ordine și îți va confirma acest lucru cu un mesaj la care va trebui să apeși butonul OK. Interfața aplicației este foarte simplă iar pentru instalarea custom recovery-ului TWRP va trebui să apeși pe butonul superior Flash TWRP. La fel de simplu poți reveni la recovery-ul stock apăsând butonul din partea de jos cu numele Restore stock.

Instaleaza TWRP recovery pe LG G2 D802 cu Android Lollipop

Asta e tot! Pentru a testa și accesa custom recovery-ul TWRP poți folosi o aplicație din Play Store precum Quick Boot (Reboot).

Poți accesa modul recovery și folosind următoarea combinație de taste, cu telefonul închis. Apasă simultan Volum – și Power. Când pe display apare logoul LG, eliberează tastele și apasă-le din nou. Ține tastele apăsate până telefonul intră în modul recovery.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.