Instaleaza TWRP recovery pe LG G3 D855 Software

Metodele de a obține acces ROOT și de a instala un custom recovery pe ultimele modele de telefoane LG au fost destul de complicate, cel puțin la început. Însă pe măsură ce tot mai mulți dezvoltatori pricepuți s-au orientat spre aceste platforme s-au găsit noi vulnerabilități și metode mai simple pentru a obține rezultatele dorite.

La fel este vorba și despre metoda din acest articol pentru a instala custom recovery-ul TWRP pe LG G3 D855, metoda ce nu poate fi mai simplă, nevoia unui calculator fiind eliminată. Nu o să te mai plictisesc cu alte detalii inutile și o să trec direct la tutorial.

De ce ai nevoie?

  • un LG G3 D855 cu Android Lollipop stock și acces ROOT – mai multe detalii despre cum poți obține accesul ROOT găsești făcând click aici
  • Unknown sources activat în Settings -> Security și USB Debugging activat în Settings -> Developer options. Dacă acest meniu nu este vizibil accesează Settings -> About phone și apasă de 7 ori consecutiv pe Build number.
  • o conexiune de date mobilă (wifi/data)

1. Instalează din Play Store aplicația (D855) LG G3 AutoRec-Lollipop făcând click aici.

2. Deschide aplicația proaspăt instalată. Vei fi întâmpinat de primul ecran unde va trebui să aștepți cât timp aplicația își pregătește fișierele necesare și face un backup. La sfârșitul acestui proces vei primi mesajul din al doilea ecran unde va trebui să apeși OK.

Instaleaza TWRP recovery pe LG G3 D855

3. Acum că totul este în ordine nu mai trebuie să faci nimic decât să apeși pe butonul Flash TWRP. Acordă-i accesul ROOT atunci când aplicația ți-l va cere.

Gata! Ai instalat custom recovery-ul TWRP pe un LG G3 D855. Cea mai ușoară metodă prin care poți accesa recovery-ul proaspăt instalat este folosind o aplicația din Play Store precum Quick Boot.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.