Software

Zilele trecute tocmai eram informați că armata SUA a interzis soldaților săi utilizarea aplicațiilor de fitness pentru că dezvăluiau localizarea bazelor secrete. Tot ce făceau soldații era să facă jogging, iar aplicațiile respective arătau arealul unde au efectuat sesiunea respectivă. Cum majoritatea alergau în interiorul bazelor militare, termenul “SECRETE” devenea inutil. 

Google Maps este probabil cea mai folosită platformă de acest fel din lume, care ne ajută când vrem să ne orientăm sau să găsim mai ușor o locație. Sunt unele cazuri, însă, când provoacă rumoare. De data asta, comunitatea de vânători de OZN-uri afirmă că într-una din imaginile de pe site apare o navă spațială extraterestră. Ceea ce pare pentru restul lumii un ghețar – situat la coordonatele 72°43’13.53″S 78°40’21.56″V – pentru ei este dovada supremă a vizitatorilor din spațiul cosmic.

Aceștia declară că icebergurile pot fi clasificate pe baza formei lor.”Cele două forme de bază ale icebergurilor sunt tabulare și non-tabulare. Formele acestui aisberg arată foarte diferit dacă îl comparăm cu toate formele și  aisberguri tabulare și non-tabulare.”

Sunt curios pe când prima bază extraterestră descoperită în România. Parcă erau ceva povești cu platoul Bucegi…

Sursa: Express.co.uk