Retelistica

Vodafone dorește să intre pe piața de internet fix cu o ofertă interesantă denumită Wi-Fi acasă. Se oferă internet fix NELIMITAT cu viteze de până la 43.2 Mbps la prețul de 6 euro sau 12 euro.

6 euro pentru Wi-Fi acasă dacă clientul deține și un alt abonament RED, Smart Tab Duo sau SMART NET 13. În acest pachet sosește și router-ul B681, 25 GB spațiu de stocare în Vodafone Cloud și bineînțeles, accesul nelimitat la internet cu viteze de până la 43.2 Mbps. Se oferă un SIM de date și sunt câteva condiții (SIM-ul funcționează doar în router-ul oferit de Vodafone și într-o locație fixă).

Nu poți lua SIM-ul și să-l introduci într-un smartphone sau o tabletă, dar nici router-ul nu merge a fi dus în altă locație față de cea notată în contract.

Este o ofertă interesantă pentru cei care sunt în aria de acoperire a 3G-ului Vodafone și dețin deja un abonament la operatorul telecom.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.