iOS

Astăzi nu-i 11 martie, data la care s-a tot zvonit că va apărea noua versiune software iOS, însă iată că Apple a lansat în această seară versiunea 4.3 pentru majoritatea dispozitivelor iPhone, iPad și iPod Thouch. Noua funcție mobile hotspot este una din caracteristicile noi principale, însă este acompaniată de câteva funcții AirPlay, o versiune îmbunătățită a browser-ului Safari (mult mai rapid ca până acum), precum și alte câteva îmbunătățiri.

Aici aveți o listă cu ultimele versiuni firmware.

Important pentru utilizatorii care au nevoie de unlock si/sau jailbreak:

În acest moment nu există jailbreak sau unlock confirmat, deci NU faceți upgrade la iOS 4.3. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a vă pregăti este să salvați SHSH cu TinyUmbrella. Tutorialul îl găsiți aici. Există jailbreak si unlock in variante de testare, dar nu sunt făcute publice, însă in orele următoare se vor lansa.

Gadget.ro vă va ține la curent cu noutățile și va pregăti un tutorial, imediat ce acesta va fi disponibil.

Deci, repet, NU faceți încă upgrade la 4.3 dacă aveți nevoie de unlock si/sau jailbreak!

Categorii: ios
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.