Android

Atât Google, cât şi Apple privesc deja înspre viitor şi lucrează intens la noile versiuni ale sistemelor lor de operare. Apple se pregăteşte să lanseze iOS 6, în timp ce Google lucrează la Android 5.0 Jelly Bean. Dar care sistem de operare va fi lansat primul?

În ceea ce priveşte iOS 6, zvonurile spun că va fi lansat în cadrul evenimentului “The Apple WorldWide Developer Conference”, ce se va desfăşura în luna iunie (anul trecut s-a desfăşurat în perioada 6-10 iunie, iar pe 7 iunie Apple a prezentat iOS 5). Se pare că Apple a rezervat deja “Moscone Center” în San Francisco pentru o conferinţă pentru data de 11 iunie.

De cealaltă parte a baricadei, Google pregăteşte lansarea Android 5.0 Jelly Bean, chiar dacă actualul Android 4.0 Ice Cream Sandwich nu are nici 2% din telefoanele compatibile cu Android. Conform unor surse, se pare că noul sistem de operare va fi lansat la sfârşitul lunii iunie în cadrul conferinţei anuale Google I/O. Această informaţie este destul de greu de digerat de producătorii de telefoane mobile, mai ales că abia au început să treacă dispozitivele lor pe Android 4.0 ICS.

Voi ce credeţi? Este bună o trecere atât de rapidă de la o versiune la alta a sistemelor de operare pentru mobile?

Surse: t3.com / cnet.com