Tablete

Magazinul on-line PC Fun “se laudă” utilizatorilor că are în ofertă iPad 2 la un preţ de pornire de 2.499 de lei (16 GB) şi poate ajunge până la 3.499 de lei în funcţie de capacitatea de stocare pe care o încorporează. Dacă are 3G, preţul de pornire este de 3.099 de lei şi ajunge la 4.099 lei.

Dacă vreţi să cumpăraţi tableta de la distribuitorii săi oficiali va trebui să mai aşteptaţi poate o luna-două. În schimb, dacă o veți ahiziționa de la unul din magazinele online, care aduc cel mult câteva zeci de bucăţi, nu va trebui să aveţi răbdare decât 20 de zile.

Pe site-ul Okazii.ro, deja s-au găsit persoane care doresc să aducă din Statele Unite iPad 2 la preţuri ceva mai mici decât cele pe care le-am enumerat la magazinele online mai sus menţionate. Spre exemplu, pentru un iPad 2 de 16 GB, preţul este de 500 de euro (2.100 lei). Echipa Bogus cere un avans de 30% şi promite că gadget-ul va ajunge în maxim 3 săptămâni. Produsul vine sigilat şi însoţit de factură pentru a beneficia de garanţie internaţională 1 an. “Se aduce doar la comandă, preţul nu este negociabil. Cine licitează şi nu ne contactează în 24 de ore va primi calificativ neutru pentru recuperarea comisionului”, se arată în anunţul dat de Echipă Bogus.

Sursa: Ziare.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.