Tablete

Se vorbește că iPad 3 va sosi în martie 2012 sau poate va fi un iPad 2S. Câtă vreme nu este nimic oficial, nu mă lansez în a face afirmații. Zvonul zilei este legat de camera ce va anima iPad-ul din noua generație. Se spune că Apple va renunța la senzorul anemic de 0.7 Megapixeli care filmează HD pentru un senzor de o calitate mai bună, de 8 Megapixeli.

Poate îl vor pune pe cel de 8 Megapixeli de pe iPhone 4S. Un senzor foto de aceeași valoare are și ASUS Transformer Prime. Imaginea apare pe  un site chinez denumit Apple Daily. Linia de design este identică cu a lui iPad 2. Ecranul va fi de 9.7 inch cu retina display și o rezoluție ce va uimi față de concurență, de 2.048×1536 pixeli, se amintește constant de un procesor quad-core Apple A6 și conectivitate 4G LTE. Prezentarea oficială este prognozată pentru începutul lui martie 2012.

Sursa: bgr.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.