Diverse

În general, eu nu dau prea mare atenţie zvonurilor legate de iPad 5, iPad Mini 2 si iPhone 5S. Adică, nu mi-am pus niciodată baza într-un zvon şi nici nu am crezut până când nu am văzut o informaţie oficială. Însă, de data asta, zvonul privind iPad 5 si iPad Mini 2 vine de la Rene Ritchie, un jurnalist al site-ului iMore, recunoscut ca fiind una dintre cele mai sigure surse.

Conform informaţiilor prezentate de Ritchie, iPad 5, posibil şi iPad Mini 2, se pregătesc de lansare în luna aprilie. iPad 5 se presupune că va aduce un design cu totul nou, în timp ce la iPad Mini 2 se aşteaptă un retina display.

De la iPhone 5S (conform zvonului, acesta va fi numele său) vom avea puţine noutăţi. Va avea aproximativ acelaşi design ca şi iPhone 5, va avea un procesor mai puternic şi o cameră mai bună. Din câte am înţeles, cel mai important update va fi la camera foto.

Acum, rămâne de văzut ce anume se va lansa şi când se va lansa. Personal, zvonul mi se pare plauzibil. Însă, a trecut perioada în care mă entuziasmau lansările Apple şi în care de-abia aşteptam să vad ce noutăţi a mai adus această companie.

Dezamăgit fiind, vă mărturisesc că sunt mult mai curios de lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy S IV.

Sursa: iMore