Tablete

iPad Air și iPad Mini 2 au debutat din 2013, iar Orange se poate lăuda cu faptul că a listat tabletele Apple în magazin, din momentul în care au intrat oficial în țara noastră. Vodafone s-a mișcat mai greu și de puțin timp listează iPad Air și iPad Mini 2 în magazinul său online.

1. iPad Air în variantele cu 16, 32 și 64 GB spațiu de stocare;

iPad Air de 16 GB – 589 euro cu plata integrală sau avans 0 euro cu rată lunară de 23 euro / lună x 24 luni + abonament Smart Net de 15 euro pe lună pe 2 ani de zile / 10 GB trafic de date la viteze 4G / până la 75 Mbps în download. Rezultă că după 24 de luni plătești 912 euro pentru iPad Air de 16 GB cu conectivitate LTE.

2. iPad Mini 2 cu 16 sau 32 GB spațiu de stocare;

iPad mini 2 sau iPad mini retina de 16 GB – 519 euro sau 0 euro cu rată lunară de 20 euro și abonament Smart Net de 15 euro ce include 10 GB trafic de date, ambele pe câte 24 luni. Rezultă că după perioada contractuală te alegi cu un cost total de 840 euro.

Am testat iPad Air, iPad Mini 2 nu am avut ocazia să-i fac review. Apple face legea în segmentul premium al tabletelor și pe bună dreptate. Ai parte de aplicații și jocuri optimizate, autonomie, sunet de calitate, experiență de top.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.