Tablete

Circulă informații neoficiale cum că Sharp nu ar livra suficiente ecrane de 7.9 inch cu retina display și de aici debutul timid al iPad Mini 2. Din 12 noiembrie debutează în șase state față de iPad Air care de la 1 noiembrie a ajuns în multe state, România făcând parte din primul val.

iPad Mini cu retina display este disponibil în Australia, China (iPad Mini cu retina display cu conectivitate Wi-Fi și fără 4G), Hong Kong, Japonia, Noua Zeelandă, Singapore, SUA. S-ar putea din 21 noiembrie să fie extinsă disponibilitatea iPad-ului din generația nouă.

Observați câtă atenție oferă Apple la piața chineză. iPhone 5S și 5C au fost livrate din primul val, la fel și iPad Air. Urmează acum și iPad Mini cu retina display, deși sunt doar șase state.

Despre iPad Mini 2:

– display LED-backlit IPS de 7.9 inch cu rezoluție 2048×1536 pixeli;

– procesor Apple A7 de tip dual-core la 1.3 GHz, 16 / 32 / 64 GB spațiu de stocare;

– iOS 7;

– versiune cu 4G / LTE, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, bluetooth 4.0, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 5 Megapixeli și filmează la 1080p cu stabilizare video, cameră frontală de 1.3 Megapixeli ce filmează la 720p;

– 331 gr. la iPad mini 2 cu Wi-Fi și 341 gr. cu Wi-Fi + 4G, 7.5 mm grosime.

Sursa: Macrumors.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.