Telefoane Mobile

De curând au apărut noi randări cu smartphone-ul iPhone 12 Pro Max. Acesta va fi cel mai mare şi cel mai bine echipat model din seria iPhone 12, informaţiile actuale prezentând un device cu display OLED de 6.68 inci cu breton, procesor Apple A14, conectivitate 5G şi cameră foto cvadruplă cu senzor LiDAR.

La prima vedere iPhone 12 Pro Max pare a împrumuta o parte din design-ul modelului iPhone 4, în special dacă ne uităm la rama metalică. Observăm o estetică uşor diferită comparativ cu actuala generaţie, iar ansamblul foto de pe spate este cu adevărat mare (chiar dacă vizual nu arată foarte bine, sunt sigur că rezultatele fotografice vor fi unele pe măsură).

Interesant este că în aceste randări nu apare butonul Mute (acesta există încă de la primul iPhone), aspect care ar putea întrista fanii Apple.

Există voci în piaţă care susţin că lansarea seriei iPhone 12 de anul acesta ar putea fi amânată cu cel puţin o lună, astfel că noua generaţie de telefoane Apple ar putea fi prezentată oficial undeva prin octombrie – noiembrie.

Sursa: gizchina.com

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.