eMAG a listat primele oferte pregătite pentru Black Friday 2023. Avem și un articol de la conferința de presă ce a precedat vinerea neagră.

iPhone 13 😐

🔺Linia de culori adusă la iPhone 13, doar modelul pe negru este listat la preț mai mic

iPhone 13 este adus în varianta de culoare pe negru. Cel mai bun preț din istoricul său de produs a fost aprox. 3400 – 3500 lei (cel puțin așa pare într-o extensie ce afișează un istoric pe ultimii 2 ani). Este modelul cu 128 GB stocare și trebuie să țineți cont de asta într-un eventual proces de achiziție.

Este un smartphone compact cu iOS ce dispune de 5G, Wi-Fi 6, procesor Apple A15 Bionic dezvoltat pe 5nm și pe structură hexa-core + grafică 4-core, 4 GB RAM și 128 GB stocare de tip NVMe. Rulează cea mai nouă versiune de iOS și va mai primi suport pe câțiva ani de acum înainte.

Ar putea fi criticat pentru display-ul OLED ce are rată de refresh la 60Hz, dar asta pe de altă parte îl ajută să obțină o autonomie mai bună din partea bateriei de 3240 mAh pe care o puteți încărcara și wireless la 15W prin MagSafe.

Dacă ești în căutare de smartphone cu iOS, iar bugetul este limitat – iPhone 13 mi se pare o alegere inspirată. Asta dacă nu mai puteți strânge câteva sute bune de lei spre a ajune la iPhone 15.

Dacă nu căutați neapărat iOS, Motorola Edge 40 Pro cu Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 la 2999 lei mi se pare o alegere mai inspirată.

Samsung Galaxy S21 FE 5G

🔺Qualcomm Snapdragon 888 îi permite să ruleze orice aplicație și joc fără nicio problemă

REVIEW 

Da. Este o alegere inspirată. Și când spun asta mă refer la suportul software pe termen lung pe care și Galaxy S21 FE îl prinde, dar și la capacitățile sale foto și video ce sunt peste un mid-range cu preț echivalent, aș nota pozitiv și display-ul Dynamic AMOLED 2X cu rată de refresh la 120Hz și protecție Corning Gorilla Glass Victus, certificarea IP68 în ce privește contactul cu apa și praful etc.

Totuși, parcă un preț de 1300 – 1400 – 1500 lei este cu adevărat demn de Black Friday pentru acest model. Este un preț corect și nimic mai mult.

Consolă Sony PlayStation 5 cu disc 👍

🔺Ar putea fi o alegere inspirată dacă nu aveți deja PS5 în living

Varianta digitală și fără disc era pe la 2299 lei la cel mai bun preț din câte îmi amintesc. Și aici nu avem cine știe ce ofertă fabuloasă și cum spuneam și mai sus, un preț corect.

Puteți descoperi ce a pregătit eMAG de Black Friday pe aici. Și dacă aveți vreo preferință o discutăm în secțiunea de comentarii.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.