Smartphone

Chiar dacă Apple este cunoscut pentru stricteţea impusă partenerilor cu privire la scăparea de informaţii, este aproape imposibil să controleze totul la virgulă, astfel că şi în cazul mărului muşcat apar zvonuri şi detalii neoficiale.

Este destul de sigur că următoarea generaţie de iPhone-uri va renunţa la acel breton generos din zona frontală. Acesta va fi înlocuit de două orificii mai mici, o bulină şi o pastilă. În rest vom avea o estetică similară cu actualele modele iPhone 13, inclusiv aşezarea senzorilor foto de pe spate. Această teorie este confirmată deja pentru iPhone 14 Pro, smartphone ce a fost detaliat de francezii de la pigtou.com prin intermediul unor randări:

Pentru iPhone 14 Pro ne aşteptăm la o echipare solidă la nivel hardware, de la display de 6.1 inci cu rată de refresh de 120Hz, până la procesor Apple A16 Bionic, 6 GB RAM LPDDR5, minim 256 GB spaţiu de stocare şi cameră foto triplă cu senzor principal de 48 Megapixeli.

Mai sunt multe luni până la prezentarea oficială a seriei iPhone 14, însă majoritatea surselor indică modificări estetice minore pentru acest an. Marea noutatea va fi eliminarea acelui breton, unul dispărut de foarte mult timp pe device-urile cu Android.