Smartphone

Apple trimite din timp materiale producătorilor de huse pentru ca la momentul lansării oficiale să existe o ofertă cât mai diversificată de accesorii pentru noua serie de iPhone-uri.

Pe baza unor schiţe CAD primite de la un astfel de partener, cei de la 9to5mac.com au publicat primele randări detaliate pentru ceea ce se vrea a fi iPhone 15 Pro:

Observaţi din imagini un design nou, revoluţionar, iPhone 15 Pro urmând a aduce schimbări majore. Aaaa, scuze, am greşit partitura, asta era pentru altceva.

iPhone 15 Pro va arăta 99.90% identic cu actualul iPhone 14 Pro, principala şi poate singura diferenţă vizibilă de un ochi neavizat fiind prezenţa portului USB-C în locul celui proprietar Lightning. Uniunea Europeană şi India nu glumesc, astfel că mărul muşcat trebuie să adopte formatul unic din cele două regiuni.

Se pare că şi ansamblul foto va ieşi ceva mai mult în relief (semn că vom avea senzor(i) noi), iar butoanele fizice par a fi înlocuite cu unele capacitive. Parcă şi marginile ecranului sunt mai subţiri, dar hey, avem nişte randări, mai este mult până departe.

Se pare că producătorii de smartphone-uri sunt în pană de idei la nivel de estetică, marea majoritate respectă cu tristeţe aceleaşi reţete de vreo 2-3 ani în segmentul flagship.

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.