Smartphone

Dacă vă mai întrebaţi ce inovaţie mai pregăteşte Apple pentru a se evidenţia în faţa celorlalţi competitori, iată că avem deja un răspuns.

Cele mai noi surse susţin că iPhone 15 Pro Max ar urma să vină cu cele mai înguste margini de ecran de pe piaţa smartphone-urilor. Viitorul flagship va avea o grosime a muchiilor de doar 1.55 mm, adică destul de greu sesizabile de ochiul uman.

În prezent iPhone 14 Pro Max are o grosime a marginilor de 2.17 mm, în timp flagship-urile din lumea Android stau puţin mai bine (Xiaomi 13 vine o grosime de 1.81 mm, iar Samsung Galaxy S23 cu 1.95 mm).

Personal nu ştiu cât de mult ajută acest aspect, eu încă aştept display-ul fără decupaje (în lumea Android s-a încercat aşa ceva o perioadă prin diverse artificii aduse camerei frontale, însă din raţiuni de costuri mai toată lumea a renunţat la idee). În prezent singurul care încearcă ceva este ZTE prin integrarea senzorului frontal sub display, însă rezultate fotografice ale acestuia sunt mediocre, deci tehnologia nu este încă o opţiune pentru Apple.

Sursa: twitter.com/universeice