Smartphone

iPhone 15 Pro şi 15 Pro Max au lansat un nou trend în industrie, cel al ramelor din titan. Nu că pe utilizator l-ar ajuta cu ceva acest lucru, însă aşa se pot justifica mai uşor creşterile de preţ, cât şi „inovaţiile” de la o generaţie la alta.

Pentru viitoarele modele iPhone 16 Pro şi 16 Pro Max vor fi păstrate ramele din titan, însă de data aceasta vorbim de variante mai lucioase, aşa numitele „glossy frame”. Sigur că nici acestea nu aduc nimic în plus pentru utilizatori, ba chiar s-ar putea să aducă o nouă bătaie de cap.

În general materialele cu aspect lucios (glossy) au o problemă cu zgârieturile, în sensul în care acel luciu fiind foarte vizibil, orice zgârietură oricât de mică ar fi, se vede urât. Nu ştim dacă  iPhone 16 Pro şi 16 Pro Max vor avea ramele rezistente din acest punct de vedere, însă personal cred că în timp tot vor apărea ceva dunguliţe şi punctuleţe pe acolo, astfel că utilizatorii ar putea asista la o degradare estetică mai accentuată.

Sigur că acestea sunt amănunte, unele care nu schimbă cu nimic ideea că iPhone-urile sunt smartphone-uri foarte bine. Sunt convins că iPhone 16 Pro şi 16 Pro Max se vor vinde excelent, mai ales că rama din titan va fi disponibilă în patru variante de culoare: Titanium White, Titanium Gray, Space Black şi Rose.

Sursa: gsmarena.com